Enkleste måten å fjerne Apple ID fra låst iPhone uten passord
Sammendrag: Mange iPhone-brukere har en tendens til å fjerne Apple ID av forskjellige grunner. Hvis du leter etter en praktisk måte å fjerne Apple ID fra en låst iPhone (til og med en stjålet enhet), eller kanskje du bare ønsker å starte på nytt, vil denne artikkelen være nyttig for deg.
Sist oppdatert 18. juni 2025 av Ian McEwanFor å starte må du forstå hva en Apple ID er og hva den brukes til.
Apple har laget en bekreftelsesmetode som er eksklusiv for Apple-brukere, og det er Apple ID. Apple ID er en e-postadresse som er sikret med et personlig passord.
Apple-ID-en din er en konto du kan bruke for å få tilgang til alle Apples tjenester. Du trenger Apple-ID-en din hvis du har tenkt å kjøpe musikk, TV-serier, lydbøker, digitale lærebøker og mer fra Apples digitale butikker.
Det finnes imidlertid mange tilfeller der brukere ønsker å fjerne Apple-ID-en fra enheten sin. Hvis du er en bruker som planlegger å selge iPhonen din, eller du kjøper en brukt enhet fra en venn, er det viktig at du fjerner den gamle Apple-ID-en for din egen trygghet. Dette vil forhindre at andre henter informasjonen som tidligere ble delt med Apple.
Det finnes eksperter du kan betale for å fjerne den gamle Apple-ID-en din. Men hvis du ønsker å gjøre det selv, finnes det en enkel metode som selv ikke-profesjonelle, som deg, kan følge.
iPhone Unlocker
Et av de beste og mest effektive iOS-opplåsingsverktøyene.

Hvordan fjerne Apple ID fra iPhone uten passord
Å administrere en rekke e-postadresser gjør at du noen ganger mister oversikten over alle passordene du har sikret dem med. Følgelig er det en tidkrevende oppgave å prøve å huske det glemte Apple ID-passordet ditt.
Fjern forrige Apple ID fra iPhone med Aiseesoft iPhone Unlocker
Med et enkelt grensesnitt og en lettfattelig prosess vil iPhone Unlocker kunne fjerne gamle Apple-ID-er hvis du har glemt Apple-ID-en eller passordet ditt. Denne appen er egnet for enheter som kjører iOS 15 og tidligere. Bruk av denne appen vil ikke bare fjerne den gamle Apple-ID-en, men den vil også gi deg full tilgang til Apple-ID-funksjoner og iCloud-innstillinger. Du vil heller ikke bli bedt om å logge på med den gamle Apple-ID-en igjen. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for å bli sporet av en gammel Apple-ID.
Hvis du vil bruke denne metoden, la oss begynne!
Fjern Apple ID-modus
Vær oppmerksom på følgende før du bruker Fjern Apple ID:
- Ved å bruke dette alternativet slettes alle eksisterende data. Ikke bruk Slett alt innhold og innstillinger; Hvis du gjør det, kobles innholdet permanent til den opprinnelige Apple-ID-en.
- Ikke prøv å bruke iTunes til å gjenopprette enheten. Hvis du gjør det, blokkeres enheten permanent fra den opprinnelige Apple-ID-en.
- Ikke koble fra enheten under prosessen
Trinn 1. Start Aiseesoft iPhone Unlocker
I hovedgrensesnittet finner du tre moduser du kan velge mellom: Tørk passord, fjern Apple-ID og skjermtid.

For å fortsette, trykk på Fjern Apple ID knapp.
Trinn 2. Koble iOS-enheten til en datamaskin
For å opprette en forbindelse, koble enheten til datamaskinen din ved hjelp av en USB-kabel.

Du vil bli varslet når enheten din er gjenkjent.
Klikk deretter på "Stol"-ikonet på enheten din.
Trinn 3: Fjern Apple ID
Appen vil gi en advarsel om at denne prosessen vil fjerne alle eksisterende data. Hvis du godtar denne betingelsen, klikker du på «Start"-knappen for å fortsette.

Det er to alternativer for deg etter dette trinnet, som vil være basert på Finn-iPhone-innstillingene dine.
Alternativ 1: Hvis den er deaktivert, blir Apple-ID-en din automatisk slettet fra enheten din.
Alternativ 2: Hvis det er aktivert, må du tilbakestille alle innstillingene før du kan fortsette.
For denne metoden, naviger til "Innstillinger"-ikonet, trykk på "Generelt"-knappen og velg "Tilbakestill".
Hvis systemet krever det, vennligst skriv inn passordet ditt for å fortsette.
Merk: Hvis du har glemt passordet ditt, kan du bruke iPhone Unlocker Tørk passord.
Etter at du har autorisert å tilbakestille alle innstillinger, begynner iPhone Unlocker å fjerne den gamle Apple-ID-en fra iPhone. Dette kan ta en stund. Under denne prosessen må du ikke koble enheten fra datamaskinen.
En melding vises på skjermen din når prosessen er ferdig.
Klikk “OK” og du er ferdig! Det er så enkelt.